ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ»

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψε τις σκέψεις του για τους διαιτητές του κρίσιμου Game 5 των τελικών με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον Παναθηναϊκό AKTOR για τον αποφασιστικό αγώνα του πρωταθλήματος.

Συμμετείχε στην επιλογή διαιτητών για το Game 5 με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε δυσπιστία προς ΚΕΔ και ΕΟΚ. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι έλαβε ανησυχητικά μηνύματα για την διαιτησία ακόμα και από φίλους του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αποδείξει στο γήπεδο την αξία του, καθώς 'το τέλος το ορίζει ο δυνατός'.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
Καλησπέρα σε όλους, ξαναβρεθήκαμε εδώ πέρα να ακούσουμε με ποιον τρόπο θα γίνει η κλήρωση ή ο ορισμός. Έγινε ο ορισμός, βγήκαν οι τρεις διαιτητές. Εμείς περισσότερο ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία, γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ, σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΕΟΚ. Νομίζω πως χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε.

Εμένα αυτό που με ικανοποιεί, αυτό που είναι η μεγαλύτερη νίκη είναι το να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς σήμερα και να λένε ότι δεν τη θέλαμε την χθεσινή νίκη. Να μπαίνω στα social media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, οργανωμένους της θύρας 7, είτε απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού να λένε ότι 'ούτε με 100-0 διαιτησία δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε', να λένε 'ντροπή μας', 'να κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο'. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Όποιοι διαιτητές και να έρθουν αύριο, έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στον υπέροχο κόσμο μας, που έχει στηρίξει από την πρώτη μέρα φέτος. Είμαι βέβαιος ότι και αύριο θα μας στηρίξει με τη φωνή του και μόνο, ώστε να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Μάλλον, συγγνώμη η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος, τουλάχιστον ακόμα. Να αποδείξουμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Και ένα τελευταίο: Το τέλος το ορίζει ο δυνατός. Καλή συνέχεια

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ