ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-1: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

PLAYOFFS 2022-2023 - 14/05/2023 20:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
1 - 1
Τελικο Σκορ
ΑΡΗΣ
1914
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-1: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο Παναθηναϊκός έληξε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την τρέχουσα Stoiximan Super League σεζόν με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στον αγώνα με τον Κλεϊνχέισλερ να σκοράρει, αλλά ο Ιτούρμπε ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Και οι δύο ομάδες είχαν στιγμές έντασης και από ένα δοκάρι, ενώ ο Άρης απέτυχε να εκμεταλλευτεί ένα πέναλτι.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκού και Άρη, που κατέληξε σε ισοπαλία 1-1, μετατράπηκε σε ένα πάρτι στήριξης προς τον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες των πρασίνων. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε σημαντική επίπτωση για καμία από τις δύο ομάδες, καθώς οι βαθμολογικές τους θέσεις είχαν ήδη καθοριστεί. Το παιχνίδι είχε εναλλαγές ρυθμού, με ορισμένες ποιοτικές στιγμές και άλλες λιγότερο δραστήριες. Ο Παναθηναϊκός, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, προηγήθηκε με γκολ του Κλεϊνχέισλερ, αλλά ο Άρης ισοφάρισε με τον Ιτούρμπε. Και οι δύο ομάδες είχαν ένα δοκάρι και ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, ενώ ο Καμαρά του Άρη απέτυχε να μετατρέψει σε γκόλ πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λοντίγκιν. Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και σκόραραν πρώτοι μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Κλεϊνχέισλερ μετά από φάουλ του Μπερνάρ. Τόσο ο Ούγγρος όσο και ο Βραζιλιάνος μέσος γιόρτασαν το γκολ, πανηγυρίζοντάς το μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού.
Ακολουθώντας το γκολ, η επίδοση του Παναθηναϊκού φάνηκε να πέφτει, ενώ ο Άρης πήρε τα ηνία, πίεσε στην περιοχή του Λοντίγκιν και έδειξε απειλητικός. Τελικά, στο 25ο λεπτό, ο Ιτούρμπε πραγματοποίησε μια εξαιρετική φάση, ξεπέρασε τον Πέρεθ, πραγματοποίησε εντυπωσιακή ντρίπλα κατά του Μάγκνουσον και με διαγώνιο σουτ κατάφερε να πετύχει γκολ κόντρα στον Λοντίγκιν, ισοφαρίζοντας για τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να "ξυπνά" μετά το γκολ και άρχισε να επιδιώκει και πάλι το δικό του παιχνίδι, προσπαθώντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να πάρει το προβάδισμα, χωρίς όμως επιτυχία. Είχε μερικές καλές φάσεις με τον Μπερνάρ και τον Ιωαννίδη, αλλά χωρίς κάποια κίνηση που θα οδηγούσε σε γκολ.

Παναθηναϊκός - Άρης 1-1: Ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες να βλέπουν την υποστήριξη του κόσμου_2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-1: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο Λοντίγκιν κατάφερε να αποκρούσει πέναλτι που εκτέλεσε ο Καμαρά. 
Κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο προπονητής Τόλης Τερζής προχώρησε σε τρεις αντικαταστάσεις, με τους Καμαρά, Πάλμα και Ρουπ να εντάσσονται στο παιχνίδι και τον Άρη να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.

Παρ' όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που απείλησε, όταν στο 59ο λεπτό ο Κλεϊνχέισλερ έλαβε τη μπάλα και εκτέλεσε σουτ εκτός περιοχής, με τον Σιαμπάνη να παγιδεύει τη μπάλα. Ο Άρης ανταπάντησε στο επόμενο λεπτό με δύο καλές φάσεις από τον Καμαρά. Στη δεύτερη φάση, στο 60ο λεπτό, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πέρασε στην περιοχή, "έπαιξε" τον Σάρλια και εκτέλεσε σουτ, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει τη μπάλα. Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άρης κατάφερε να δικαιωθεί για ένα πέναλτι μέσω της χρήσης του VAR, μετά από ενέργεια του Μάγκνουσον επί του Καμαρά, την οποία αρχικά ο διαιτητής Τζήλος είχε κρίνει ως φάουλ. Η εκτέλεση της ποινής ανατέθηκε στον επιθετικό του Άρη, ωστόσο, ο Λοντίγκιν ήταν στο ύψος της περίστασης, καθώς κατευθυνόμενος προς τη δεξιά του γωνία, κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82' Πούχατζ), Πέρεθ, Κουρμπέλης (76' Παλάσιος), Μαντσίνι, Μπερνάρ (64' Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (82' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (64' Σπόραρ).

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Ενκουλού, Πίρσμαν, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Σγούρος (46' Ρουπ), Ετέμπο, Νταρίντα (90+1' Φαμπιάνο), Ιτούρμπε (65' Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος (46' Πάλμα), Γκρέι (46' Καμαρ).

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ