ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ο Παναθηναϊκός αναγκάζεται να αντιδράσει μετά το πλήγμα από την ΑΕΚ και να ανακτήσει την αξιοπιστία του στο γήπεδο, ξεκινώντας από το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. Ο Τερίμ πρέπει να διαχειριστεί με σύνεση το ρόστερ της ομάδας του.

Η σφοδρή ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ την προηγούμενη Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια τον άφησε "ζαλισμένο" και συγχύστηκε. Τώρα, καλείται να συνέλθει και να επανέλθει στο γήπεδο απέναντι στον Άρη, διατηρώντας την ελπίδα ζωντανή. Αυτό το παιχνίδι είναι κρίσιμο, καθώς ο αντίπαλος επιθυμεί να επηρεάσει τη ψυχολογία της ομάδας ενόψει του επερχόμενου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "πράσινοι" πρέπει να δείξουν διαφορετική απόδοση και να μην παραδείσουν εντυπωσιασμένη εικόνα, δείχνοντας αφοσίωση στην προσπάθειά τους και σεβασμό στον κόσμο τους.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία και τη διάθεση όλων. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον τον έλεγχο της κατάστασης και πρέπει να εξαρτάται από απρόβλεπτα αποτελέσματα για να αλλάξει η βαθμολογική κατάσταση.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει την υποχρέωση να επαναφέρει τη ζωντάνια και να παρουσιάσει μια θετική εικόνα στο σημερινό παιχνίδι. Ο προπονητής, Φατίχ Τερίμ, αναμένεται να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ του, καθώς αντιμετωπίζει απουσίες λόγω τιμωριών. Παρ' όλα αυτά, οφείλει να διατηρήσει την ομάδα του ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια των playoffs.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού για το αποψινό παιχνίδι, η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Τούρκος τεχνικός φαίνεται να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών.
Ο Μπερνάρ Ντουάρτε θα παραμείνει εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Η ενδεχόμενη επιλογή του Τερίμ είναι η επαναφορά του 4-4-2 σε ρόμβο, με όλους τους επιθετικούς στην ενδεκάδα.

Στην άμυνα, αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα οι Ντραγκόφσκι ή Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο, και Μλαντένοβιτς, ενώ στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ρουμπέν Πέρεθ, Άνταμ Τσέριν, και Τόνι Βιλένα. Στην κορυφή του ρόμβου θα βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ στην επίθεση οι Αντράζ Σπόραρ και Φώτης Ιωαννίδης.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη περιλαμβάνει τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδη, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ