ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΚΟΛ O ΣΠΟΡΑΡ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

PLAYOFFS 2023-2024 - 07/04/2024 19:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΑΡΗΣ
1914
0 - 2
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΚΟΛ O ΣΠΟΡΑΡ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ο Σπόραρ, που πέρασε στο παιχνίδι στο 46' λεπτό, κατάφερε να σκοράρει ένα εκπληκτικό γκολ στο 62' λεπτό, ενώ ο Μπράμπετς πέτυχε αυτογκόλ στο 90+2' λεπτό, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό μια σημαντική νίκη με 2-0 επί του Άρη στο "Βικελίδης". Αυτή η επικράτηση διατηρεί τον Παναθηναϊκό στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός κατέδειξε αποφασιστικότητα και έτοιμος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με κάθε κόστος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του μετά την νίκη 2-1 ενάντια στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο, με επική ανατροπή. Η συνέχεια τους βρήκε στη Θεσσαλονίκη για ένα απαιτητικό ματς κατά του Άρη, ο οποίος θα είναι αντίπαλος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, κλείνοντας με ένα ζωτικό τρίποντο για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης εμφανίστηκε λίγο πιο δυνατός, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος χωρίς γκολ. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Τερίμ έβαλε στο παιχνίδι τον Σπόραρ, αλλάζοντας τακτική σε δύο επιθετικούς και τρεις αμυντικούς, απόφαση που αποδείχθηκε απολύτως επιτυχημένη.

Ο Σλοβένος φορ χάρισε το προβάδισμα με ένα τέλειο πλασέ στο 62' και ακολούθως, η ομάδα υπερασπίστηκε εξαιρετικά το σκορ (23-10 τελικές προσπάθειες, 4-3 στο στόχο) για να βρει και δεύτερο γκολ στο τέλος με αυτογκόλ του Μπράμπετς, σφραγίζοντας τη νίκη με τον καλύτερο τρόπο.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ