ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

SUPER LEAGUE: ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ

SUPER LEAGUE: ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ

Η αναβολή των τριών αγώνων της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ είναι τελική, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Super League.

Η Super League αποδέχθηκε το αίτημα που υπέβαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η αθηναϊκή ομάδα αντιμετώπισε 24 κρούσματα κορονοϊού.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η διοργανώτρια αρχή είχε προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για το διοικητικό συμβούλιο την Κυριακή (7/5, 12:00), προκειμένου να λάβει απόφαση για το αίτημα. Ωστόσο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητούσε επείγουσα απάντηση.
Η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου.

Η ανακοίνωση της Super League, που κυκλοφόρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5), αναφέρει:
“Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00”

Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για να περιοριστεί η διατάραξη του αγωνιστικού προγράμματος, θα γίνει προσπάθεια η 9η αγωνιστική να διεξαχθεί την Τρίτη 9 Απριλίου, καθώς τότε θα έχει παρέλθει το πενθήμερο από την ημέρα που εντοπίστηκαν τα κρούσματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει ακόμα ομοφωνία όσον αφορά την ημερομηνία.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ