ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΜΗ, ΧΩΡΙΣ 'ΔΩΡΑ' ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΜΗ, ΧΩΡΙΣ 'ΔΩΡΑ' ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Ο Κώστας Γουλής αναφέρεται στον Παναθηναϊκό που βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα, αλλά υπολόγισε με τιμή και όρθιος. Ωστόσο, η τελική αίσθηση για τον οργανισμό του τριφυλλιού παραμένει πικρή.

Το πρωτάθλημα έφυγε, το φετινό ταξίδι του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται εδώ και η πικρία των παικτών, προπονητών και φιλάθλων του "τριφυλλιού" είναι ανυπολόγιστη. Κατά τη διάρκεια μιας πορείας που είδε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή των αγώνων του στην πλειοψηφία τους, όλα κρίθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Σε αυτό το παιχνίδι, οι "πράσινοι" έδωσαν τον απόλυτο αγώνα τους, παρόλο που η ομάδα τους είχε πληγεί σοβαρά από τον κορονοϊό.

Πραγματοποίησε αγώνα στο Φάληρο χωρίς επαρκή προπόνηση, με τους παίκτες του ανάμεσα σε PCR τεστ και ελέγχους αντοχής, ακολουθώντας μια διαδικασία στην οποία αναγκάστηκε να συμμετάσχει, όπως τελικά έπαιξε, επειδή του επιβλήθηκε. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν αφήνει αίσθηση ή γεύση ισονομίας, όπως και σε πολλά άλλα σημεία της φετινής σεζόν.

Βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζοντας ένα πλήθος προβλημάτων και ηττήθηκε με γερό χαρακτήρα. Αν και η τελική αίσθηση για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού είναι πικρή, έχασε όμως αξιοπρεπώς, χωρίς "δώρα" και άλλες αστοχίες που αναφέρθηκαν πρόσφατα.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ