ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ο ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία συνεχίστηκε σήμερα ως συνήθως, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και πάλι.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προετοιμασίες του για τον αγώνα ενάντια στη Λαμία στη Λεωφόρο το Σάββατο (14/04, 17:00). Η ομάδα επιδιώκει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της μετά τις δύο σημαντικές νίκες επί της ΑΕΚ και του Άρη, καθώς τα προσεχή παιχνίδια με την ομάδα του Βόκολου θα παίξουν κρίσιμο ρόλο για την συνέχεια των 'πρασίνων' στο πρωτάθλημα. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα λόγω της αντιμετώπισης ενός προβλήματος υγείας, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν συνέχισαν κανονικά με το δικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στη Λαμία. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ