ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό είναι, χωρίς αμφιβολία, το μεγαλύτερο νέο της δεκαετίας στο ελληνικό αθλητικό πεδίο. Η απήχηση της είναι τεράστια, τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει -πλέον σταθερά- καταλάβει θέση στην κορυφή της EuroLeague τις τελευταίες ώρες. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα του εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά κυρίως έστειλε το σημαντικό μήνυμα στην αθλητική κοινότητα που ήθελε να μεταδώσει εδώ και καιρό: έχει επιστρέψει στο προσκήνιο. Οι αμφιβολίες και οι επιφυλάξεις ήταν πρόσφατα δύο καθοριστικοί παράγοντες σε κάθε συζήτηση που αφορούσε τον Παναθηναϊκό, καθώς τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος βρισκόταν σε κατώτερες θέσεις της EuroLeague και ήταν απίθανο να επανέλθει στην κορυφή απότομα. Η ενίσχυση της ομάδας με την προσθήκη του Λούκα Βιλντόσα και του Ματίας Λεσόρ ήταν η αρχή για την αλλαγή της εικόνας, αλλά η προσθήκη του Κώστα Σλούκα έκανε τη διαφορά και κάλυψε κάθε προσδοκία. Ο Παναθηναϊκός πέρασε το μήνυμα καθαρά προς όλες τις κατευθύνσεις: Είναι εδώ και είναι έτοιμος να συγκροτήσει μια ομάδα ικανή να τον φέρει πίσω στον δρόμο της επιτυχίας, διεκδικώντας θέση στην EuroLeague της περιόδου 2023/24. Όχι, ο Παναθηναϊκός δεν είναι το έναυσμα των προβλέψεων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος για να γίνει αυτό. Το ουσιαστικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δημιουργεί τις απαραίτητες βάσεις για να οικοδομήσει κάτι μακροπρόθεσμο και όχι εφήμερο. Ακριβώς το αντίθετο με το να χτίζει μια ομάδα μόνο για μια σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ικανοποίησε όλες τις επιθυμίες του Κώστα Σλούκα και ακόμη περισσότερα_2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεγαλύτερη απόφαση της καριέρας του
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Κώστας Σλούκας, λαμβάνοντας μια τέτοια απόφαση, έχει πλήρη συνείδηση των συνθηκών. Γνωρίζει το βάρος που θα φέρει, την ευθύνη που θα κληθεί να αναλάβει σε κάθε κίνηση, και την κριτική που θα του ασκηθεί. Η ευθύνη, είναι αυτό που αναζητούσε περισσότερο απ' όλα, και γι' αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό. Η άποψη ότι η καλύτερη πρόταση ήταν καθοριστική για την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ, είναι αρκετά απλοϊκή. Όπως και πριν από δεκατρία (13) χρόνια, ήταν επιδερμική η ανάλογη προσέγγιση όταν ο Βασίλης Σπανούλης έκανε κάτι παρόμοιο, αλλά ανάποδα. Από τη στιγμή που βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψε το συμβόλαιό του, ο Κώστας Σλούκας ήταν ενήμερος ότι θα φέρει τον τίτλο που στάθηκε εμπόδιο στην ανανέωση με τον Ολυμπιακό: αυτός του απόλυτου ηγέτη. Αυτό συνεπάγεται συγκεκριμένα πράγματα. Για το καλό και για το κακό.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ