ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ GAME 3 ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ GAME 3 ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!

Η απόφαση της σερβικής αστυνομίας να επιτρέψει την παρουσία θεατών στο Game 3 ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό ανοίγει το πεδίο για... απρόβλεπτες εξελίξεις! Όλα πιθανά στο ματς του Βελιγραδίου!

Η γενική συνέλευση της Euroleague τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισε ότι η Μακάμπι μπορεί να διεξάγει τα παιχνίδια της στο Βελιγράδι χωρίς την παρουσία κοινού. Αυτό ίσχυε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, με την ομάδα να παίζει κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, πριν τα play-in με τη Μπασκόνια, η Euroleague ενημέρωσε τη Μακάμπι ότι μπορεί να έχει κόσμο στο πλευρό της, αν το επιτρέψει η σερβική αστυνομία. Αυτή η απόφαση δεν πέρασε από γενική συνέλευση της Euroleague και προκάλεσε δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό και τους φίλους της ομάδας. Επιτράπηκε στη Μακάμπι να έχει 1.000 ή περισσότερους φίλους στο πλευρό της, ανοίγοντας τον... ασκό του Αιόλου ενόψει των παιχνιδιών 3 και 4.

Όλος αυτός ο... θόρυβος κάνει πιθανά όλα τα σενάρια ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, εάν τελικά επιτραπεί η είσοδος 1.000 Ισραηλινών που έχουν ταξιδέψει στη Σερβία.

Φυσικά, η ερώτηση που απασχολεί όλους είναι η ανακοίνωση της Μακάμπι, η οποία τόνισε ότι όσοι έχουν εισιτήρια θα μπουν κανονικά στο γήπεδο. Πόσοι αγόρασαν εισιτήρια σε ματς κεκλεισμένων των θυρών; Ισχύουν οι εκτιμήσεις των Ισραηλινών ΜΜΕ για παρουσία 2.000 οπαδών της Μακάμπι στη Χάλα Πιονίρ;

Αναμένεται ότι όλα αυτά θα απαντηθούν τις επόμενες ώρες, με την ένταση να έχει ανεβεί ξανά.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ