ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΑΚΑΙΝΤΙΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ

Ο ΑΚΑΙΝΤΙΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Σαμέτ Ακαϊντίν με τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τη δυνατότητα παραμονής του στην ομάδα. Ωστόσο, τα τούρκικα δημοσιεύματα που αναφέρουν την ενεργοποίηση μιας ρήτρας αγοράς τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ένας Τούρκος δημοσιογράφος διαδήλωσε μέσω tweet ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενέρμπαχτσε για τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η πληροφορία, ωστόσο, δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και αποτελεί μία από τις πολλές φήμες που φτάνουν από την Τουρκία χωρίς βάση αλήθειας.

Είναι αλήθεια, ωστόσο, ότι ο Ακαϊντίν έχει αρχίσει να κερδίζει θετικές εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό. Η πρόσφατη αγωνιστική του εικόνα εντυπωσιάζει, με την αξία του να αυξάνεται δραματικά, και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι οι πράσινοι να επιχειρήσουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Αυτό, βέβαια, θα γίνει με ένα ποσό που δεν θα είναι καθόλου κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αγοράς του δανεισμού του, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ