ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού την Τρίτη και να είναι διαθέσιμος στον Χρήστο Κόντη για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός φέτος στηρίχθηκε σημαντικά στην εξαιρετική απόδοση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στο δημιουργικό κομμάτι του "τριφυλλιού", συμβάλλοντας τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία. Χωρίς την παρουσία του, η ομάδα δυσκολεύεται σημαντικά στην τελική φάση.

Ωστόσο, μια θλάση στους κοιλιακούς ανάγκασε τον Ιωαννίδη να χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια εναντίον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και τον έκανε να αγωνιστεί με ενέσεις ενάντια στον Άρη.

Ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε σε καλύτερη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, συμμετείχε στο πρώτο μέρος των προπονήσεων και αναμένεται να ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα μετά το ρεπό, ενισχύοντας την προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του Άρη το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.

Έτσι, ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλα τα διαθέσιμα "όπλα" για τον αγώνα που θα κρίνει τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Οι Μπερνάρντ, Χουάνκαρ και Τσέριν, που υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν ως αναγκαστικές αλλαγές στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΟ
Τερίμ: «Με δύναμη και υπερηφάνεια»