ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ» ΩΣ ΦΑΒΟΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ «ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ»

ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ» ΩΣ ΦΑΒΟΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ «ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ»

Παναθηναϊκός και Άρης αναμετρούνται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και το Gazzetta, με τη βοήθεια του Wyscout, αναλύει τα στατιστικά για να διαφωτίσει ποια ομάδα έχει το προβάδισμα σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Σήμερα το βράδυ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (25/05-20:30), με διπλό στόχο: την κατάκτηση του τροπαίου και την εξασφάλιση μιας θέσης για την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν ο Άρης κατακτήσει το κύπελλο και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, τότε θα υπάρξει μια αλλαγή στις θέσεις προκρίσεων, με τον δεύτερο να παίρνει τη θέση του τρίτου, ο τρίτος του τέταρτου και ο Παναθηναϊκός τελικά θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Άρης, έχοντας ήδη αναγνωρίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ως τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αφορμή για νίκη μετά την πρόσφατη απογοήτευση από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ εντός της έδρας του.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον τελικό με τον τρίτο προπονητή της φετινής σεζόν, τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι προπόνησε την ομάδα μόνο για έναν αγώνα, αυτόν με τον Ολυμπιακό (2-2) στην τελευταία αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague, έχει ήδη σημαντική εμπειρία με την ομάδα ως βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Οι δυο Φιναλίστ θα αναμετρυθούν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στην διάθεση τους όλους τους παίκτες τους. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν πλήρη αποστολή, ενώ από τους «κίτρινους», παρόλο που δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση για τους ταξιδιώτες, είναι γνωστό ότι όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και διαθέσιμοι.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΟ
Τερίμ: «Με δύναμη και υπερηφάνεια»