ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΑΝ!

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΑΝ!

Ο Βασίλης Βέργης αναλύει τις πρόσφατες εμφανίσεις του σολίστα και επαγγελματία Μπερνάρ στα ελληνικά γήπεδα.

Είναι εύκολο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τα ΜΜΕ να κατηγορήσουν τώρα τη διοίκηση της ΠΑΕ για την απώλεια του Μπερνάρ πριν από την Ατλέτικο Μινέιρο.
Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η μισή εικόνα. Ανατρέχοντας λίγους μήνες πίσω, η πλειοψηφία ισχυριζόταν ότι ο Μπερνάρ, παρά το συμβόλαιο των 2,5 εκατ. ευρώ, δεν παρήγαγε αντίστοιχα αποτελέσματα.

Στον Παναθηναϊκό, προφανώς, αξιολογούσαν και περίμεναν, ενδεχομένως να διαπραγματευτούν με τον Βραζιλιάνο στο τέλος της σεζόν ή ακόμα και να μην προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις. Τότε παρουσιάστηκε η Ατλέτικο Μινέιρο και ο Μπερνάρ αποχώρησε.
Από εκείνη την ημέρα και μετά, ο Μπερνάρ δεν σταμάτησε να είναι ηγετική φιγούρα. Απέδειξε ότι αξίζει κάθε ευρώ, καθώς είναι ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού και ίσως του πρωταθλήματος τους τελευταίους μήνες, όχι μόνο σε αγώνες εναντίον ομάδων όπως η Λαμία αλλά και σε κάθε μεγάλο παιχνίδι, στα ντέρμπι.
Ναι, ο Μπερνάρ πλέον δικαιώνεται για το ετήσιο συμβόλαιο των 2,5 εκατ. ευρώ του, αποδεικνύοντας την αξία του στο γήπεδο. Η απόδοσή του αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους είχαν εκφράσει αμφιβολίες για το αν αξίζει τα χρήματα που λαμβάνει.

Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι έπρεπε να έχει αποδείξει τις ικανότητές του νωρίτερα, ενώ άλλοι θα αναφέρουν ότι ο Τερίμ τον απελευθέρωσε, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ξεδιπλωθεί στα φτερά, όπου και εξακολουθεί να καταπλήσσει.

Τελικά, τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το συμβόλαιο φαίνεται πως άξιζαν!_2
ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΑΝ!

Τα επιχειρήματα όλων είναι λογικά, αλλά εγώ εστιάζω στο τι παρατηρώ και θέλω να είμαι δίκαιος: έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή που γνωρίζει ότι σε λίγο θα παίξει στον τελικό κυπέλλου και θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά παίζει σαν να ήταν να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό. Ένας επαγγελματίας με κεφαλαίο 'Ε', ένας σολίστας που τιμά τόσο το συμβόλαιό του όσο και την ομάδα που υπηρετεί.
Και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το αναγνωρίζουν πλήρως. Η σημερινή εκτίμηση είναι απόλυτα δικαιολογημένη για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος θα γυρίσει στην πατρίδα του με αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές της λατρείας, και θα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό για να βοηθήσει το τριφύλλι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

PLAYOFFS
2-0 το ντέρμπι στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό