ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

PLAYOFFS 2023-2024 - 03/04/2024 21:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
2 - 1
Τελικο Σκορ
ΑΕΚ
1924
ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Μέσα σε τρία εκρηκτικά λεπτά, με τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να κερδίσει την ΑΕΚ με 2-1, εξασφαλίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο. Το τριφύλλι απομάκρυνε την Ένωση από την κορυφή του πίνακα και μείωσε σε τέσσερις τους βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο θέση και τον ΠΑΟΚ, επανεισερχόμενο στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε δυναμικά την παρουσία του στον αγώνα για τον τίτλο, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν αγώνα που κατέληξε σε ανατροπή. Με τους Μπακασέτα και Ιωαννίδη να σκοράρουν σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο, το τριφύλλι κατάφερε να ανατρέψει το αρχικά δυσμενές αποτέλεσμα και να εξασφαλίσει τη νίκη και τους βαθμούς που το διατηρούν στον αγώνα για το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ είχε πάρει το προβάδισμα νωρίς στον αγώνα, με γκολ του Βίντα στο 5' λεπτό, αλλά ο Παναθηναϊκός, αντίθετα με το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ, βρήκε τη δύναμη να κάνει την ανατροπή και να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ματς.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός αφαίρεσε την ΑΕΚ από την κορυφή της βαθμολογίας, μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους τέσσερις βαθμούς και επανήλθε στην κούρσα για τον τίτλο.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις, με γκολ, δοκάρια, ανατροπές και ένταση, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, αντάξιο ενός ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη νίκη επί της ΑΕΚ και τους τρεις βαθμούς, με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σκοράροντας ένα εντυπωσιακό γκολ, ενώ από αυτόν ξεκίνησε και το πρώτο τέρμα του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός επέδειξε εξαιρετική βελτίωση στην απόδοσή του και μέσα σε μόλις τρία λεπτά κατόρθωσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα του αγώνα, χάρη σε τέρματα από τους Μπακασέτα και Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, στο 32ο λεπτό, ο Ιωαννίδης ανέλαβε δράση από τη δεξιά πλευρά, διεισδύοντας στην περιοχή και εκτελώντας ένα σουτ, το οποίο αρχικά αποκρούστηκε. Ωστόσο, στη συνέχεια της φάσης, ο Αράο πάσαρε στον Μπακασέτα, ο οποίος με ένα διαγώνιο σουτ ευστόχησε, φέρνοντας το σκορ στο 1-1, με τον ίδιο να αποφεύγει τους πανηγυρισμούς εναντίον της πρώην ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 34ο λεπτό, μια βαθιά μπαλιά φαινόταν να είναι υπό τον έλεγχο του αντιπάλου αμυντικού, όμως ο Ιωαννίδης τον πίεσε έντονα, κατάφερε να κλέψει τη μπάλα και με ένα εξαιρετικό "λόμπ" νίκησε τον τερματοφύλακα, δίνοντας στον Παναθηναϊκό το προβάδισμα και ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ